conditioner

Totally Shea Hair Conditioner recensie

Totally Shea is een product dat uitstekende natuurlijke ingrediënten biedt die speciaal zijn samengesteld om uw haar te helpen zijn natuurlijke vocht, glans en handelbaarheid terug te krijgen. Deze natuurlijke remedie voor droog haar is afkomstig van volledig natuurlijke plantaardige bronnen. Karitéboter is een van de meer populaire componenten van dit product, omdat het zeer effectief is in het hydrateren van de lokken en ze een gezonde glans en veerkracht geeft. Het kan op droog of nat haar worden aangebracht en helpt het vocht vast te houden dat je haar nodig heeft om gezond te blijven.

De plantaardige oliën die in deze producten worden gebruikt, voorzien je haar van de vitamines en mineralen die het nodig heeft om zo mooi mogelijk te zijn met behoud van de natuurlijke glans. Naast de voordelen van vocht, bieden de plantaardige ingrediënten in deze producten nog vele andere voordelen. Ze zijn in staat om het DHT-hormoon te bestrijden dat ervoor zorgt dat je haar broos en minder handelbaar wordt. Dit probleem komt steeds vaker voor bij mensen en het wordt tijd dat we er iets aan doen.

Omdat het zo gemakkelijk is om conditioners te vinden die sheaboter bevatten, kan het moeilijk zijn om te beslissen wat je voor ons haar moet gebruiken. Er zijn zoveel verschillende conditioners dat het een beetje overweldigend kan zijn. U kunt zich zelfs afvragen of volledig natuurlijke conditioners echt werken. Is shampoo bar tenslotte niet hetzelfde als conditioner? Het is waar dat beide ingrediënten bevatten die ervoor zorgen dat je haar er fantastisch uitziet en aanvoelt, maar het echte verschil tussen deze producten is wat er in zit.

De twee belangrijkste ingrediënten in sheaboter-conditioners zijn Capuacu-boter en natuurlijke vitamine E. Beide ingrediënten werken samen om je haar te helpen herstellen van wat vaak de “postconditioneringsfase” wordt genoemd. Tijdens deze fase is je haar grotendeels gehydrateerd, glanzend en handelbaar, maar dit is niet het moment om een extra conditioner toe te voegen. Uw haar bevindt zich op het meest kwetsbare punt nadat het is misbruikt en zo behandeld dat het niet meer goed functioneert. Het is absoluut noodzakelijk om direct daarna een conditioner te gebruiken.

Een van de dingen die ik zo leuk vind aan sheaboter-conditioners, is dat ze werken als een conditionerende behandeling voor je haar, wat betekent dat je je haar nooit meer hoeft te conditioneren. Ze zijn ook een effectieve vochtinbrengende crème, wat betekent dat u geen aanvullende producten hoeft aan te brengen om uw haar gehydrateerd te houden. Dit is ideaal voor iedereen die in een gebied woont waar het weer per seizoen snel kan omslaan. Als je op een plek woont met barre klimaten, zullen de shea-conditioners je haar helpen beschermen en gezond houden.

Wanneer u beslist of een conditioner die volledig shea bevat, geschikt voor u is, zijn er een paar dingen waar u eerst rekening mee moet houden. De meeste mensen die voor een volledig natuurlijk product kiezen, kiezen voor de klassieke conditioner. Dit soort producten bevatten oliën die worden gewonnen uit planten en soms andere ingrediënten. De conditioners zijn ontworpen om uw haar vocht en zacht te maken. Sommige producten bevatten zelfs vitamines en antioxidanten, maar ook kruiden zoals aloë vera en brandnetelwortel.

https://vrijnatuurlijk.nl/brand/helemaal-shea/