Tips voor het kopen van Bitcoin

bitcoin kopen

Tips voor het kopen van Bitcoin

Je vraagt je misschien af of je Bitcoin moet kopen. De prijs is volatiel en stijgt en daalt zeer snel. Een enkele tweet van Elon Musk of een bericht van een overheidsfunctionaris kan de waarde ervan aanzienlijk verlagen. Wees je dus bewust van de risico's en houd je aan kleine investeringen. Zelfs als u in de verleiding komt om veel cryptocurrency te kopen, moet u er rekening mee houden dat u het als onderdeel van uw totale portefeuille moet houden . Hier zijn enkele voordelen van Bitcoin.

De eerste stap bij het kopen van Bitcoin is het registreren bij een cryptocurrency-uitwisseling. Dit doet u door op een link in een e-mail te klikken. U komt dan op een pagina met het dashboard van uw nieuwe account. De volgende stappen zijn afhankelijk van de uitwisseling, maar omvatten over het algemeen het voldoen aan antiwitwas- en Know-Your-Customer-regels. Nadat u zich heeft geregistreerd, kunt u beginnen met het kopen van bitcoin. De volgende stap is het bevestigen van de transactie. Zorg er ook voor dat je een creditcard hebt.

De volgende stap is om Bitcoin te kopen via een cryptocurrency-uitwisseling. Een cryptocurrency-uitwisseling is een plaats om Bitcoin te kopen, verkopen en vast te houden. Een typische instelling van een exchange-account is vergelijkbaar met een brokerage-account, met dezelfde verificatievereisten en financieringsbronnen. Enkele van de belangrijkste beurzen zijn Coinbase, Kraken en Gemini. Naast gecentraliseerde uitwisselingen, kunt u Bitcoin kopen via online brokers. In veel gevallen worden deze uitwisselingen gereguleerd door de SEC en vereisen ze KYC-richtlijnen. Het enige verschil is dat u uw burgerservicenummer en adres moet invoeren wanneer u een account aanmaakt.

Zoek meer informatie op: Bitcoinmeester.nl