bitcoin kopen

Koop Bitcoins met ideaal

Als u wilt leren hoe u Bitcoin met Ideaal kunt kopen, moet u eerst de basisfunctie van de valuta begrijpen en hoe het werkt. Het meest fundamentele kenmerk van dit type online transactie is de mogelijkheid voor iedereen in de wereld om te handelen met behulp van dezelfde virtuele valuta, die is gemaakt door de beste website op internet genaamd gedecentraliseerde uitwisseling (dobbelstenen). Deze website fungeert als een clearinghuis tussen kopers en verkopers van deze virtuele valuta. Deze transactie vindt plaats met Koop Bitcoins met ideale service. Ik zal uitleggen hoe dit type handel uit dit artikel wordt gedaan.

Wanneer een koper bitcoins met ideaal wil kopen, gaat hij / zij gewoon naar de website genaamd Dice. Dit is een proces dat slechts een paar minuten of zelfs minder kan duren dan dat als het een geautoriseerde en gratis service is. Nadat de koper een service heeft gekozen, logt hij / zij in op zijn / haar persoonlijke account om een nieuw verkopersaccount te maken. Er is een link in de rechterbovenhoek van de pagina OCO, die staat voor de persoonlijk online elektronische transactie.

Nadat u op deze link hebt geklikt, wordt u geleid naar een pagina waar u wat informatie wilt invoeren.

Sommige van de vereiste informatie kunnen uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres bevatten. Nadat u deze stappen hebt voltooid, wordt uw account gevalideerd en een bevestigingsmail in korte tijd naar uw e-mailadres verzonden. U kunt dan doorgaan en de Merchant Account-service gebruiken om de gewenste bitcoins te kopen. U kunt deze service ook gebruiken als u een groot aantal bitcoins voor uzelf koopt, omdat u op elk moment gedurende de dag het geld van uw account kunt opnemen. Wanneer een verkoper zijn bitcoins wil verkopen, is alles wat hij moet doen, de optie selecteren Verkoop Bitcoins met ideaal en wordt hij gevraagd om zijn gebruikersnaam en wachtwoord.

Zodra uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn gegeven, kunt u inloggen op uw ideale account om uw transacties uit te voeren. Eenmaal daar, krijg je toegang tot je transacties. Een verkoper kan zijn vervallen bestellingen bekijken en betalingen accepteren of weigeren. U kunt ook de status van uw in afwachting van bestellingen en betalingen zien. Dit zal u helpen ervoor te zorgen dat uw Bitcoins met het ideaal direct is, omdat u niet hoeft te wachten tot de betaling wordt gecrediteerd voordat u de bitcoins die u hebt gekochten kunt verkopen.

Om Bitcoins met IDEAL te kopen, moet u eerst een betaalmethode selecteren.

De provider biedt meestal drie manieren om het geld over te dragen dat u wilt kopen. Eén methode staat bekend als een zachte overdracht, waarvoor het online account van de verkopers wordt geopend. Een andere methode staat bekend als een harde transfer, die vereist dat de kopers die fysiek aanwezig zijn op de plattegrond van de verkopers. En ten slotte is er de draadoverdracht, die de snelste methode is om een betaling te voltooien. Deze methode is echter onhandig, omdat de koper moet rijden naar de locatie van de verkopers om het geld te verzamelen.

Nadat u een betaalmethode hebt geselecteerd, moet u een account met ideaal registreren. Dit registratieproces is eenvoudig en nadat u ervoor moet zorgen dat uw gebruikersnaam en wachtwoord correct zijn, kunt u toegang krijgen tot uw account. Wanneer u dit doet, kunt u uw betaling voor uw transacties regelen, uw betalingsopties kiezen en uw fondsen beheren. Als u merkt dat uw saldo lager is dan u wilt zijn, kunt u de functie Annuleren gebruiken om elke transactie te weigeren die u niet wilt voltooien. Hiermee wordt u voorkomen dat u een negatief saldo opneemt en u kunt helpen bij het vermijden van vergoedingen en mogelijke boetes. Er zijn geen kosten verbonden aan het beheer van uw account en geen grenzen aan hoeveel u kunt kopen of verkopen.

Bij Bitcoin Meester kunt u Bitcoin kopen en van al deze voordelen gebruik maken! Klik hier Bitcoinmeester