Hoe te Kiezen Tussen een Basis -, Midden-of Hoge prijsklasse Roker

Niets maakt een meer indrukwekkende presentatie dan grote stukken vlees getrokken van de grill.

Ideaal voor grote bijeenkomsten, de beste voor de partijen, het beste voor een vermakelijk. Het is altijd een uitdaging geweest om met succes te dienen grote hoeveelheden voedsel, met het bedrag van de puinhoop en houtskool opbouw die is vereist voor het maken van de indrukwekkende effecten bereiken die u voor ogen hebt. De Luxe Barbecuebox lost al deze problemen.

Gemaakt van zwaar roestvrij staal, de Luxe BBQ Grill is een geweldige tool voor de professionele barbecue koken. Het beste voor: Spinnen en de overdracht van grote stukken vlees, draaien op de gas grill, roosteren, enz. Het heeft een non-stick koken oppervlak, waardoor het de mogelijkheid om snel koken en netjes. Ook, het komt compleet met een rotisserie mand en een non-stick bun pan.

De Rokerige Smaak Roker produceert de meest ongelooflijke resultaten. Het beste voor: Gas grills, hout grills, hot dogs, steaks, enz. Het levert de meest intense en heerlijke gerookte smaak, bijna alsof je roken van je eten.

De Grote Baas Roken is het beste voor het roken van grote bezuinigingen van de borstkas. Het beste voor: Grote briskets, karbonades, ribbetjes, kip, etc. Produceert de meeste rook smaak mogelijk. De grote ronde voet maakt het gemakkelijk om te schakelen van de borstkas en voorkomen dat te veel rook uit de zijkanten.

De Houtskool Baby Roker is ideaal voor grote stukken slanker vlees als klapstuk. Het beste voor: Kip, vis, kalkoen, biefstuk, etc. De Houtskool Baby Roker voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, die houdt de warmte binnen in de borst, waardoor u de gesneden vlees niet direct boven de kolen zonder angst voor verlies van enige kwaliteit van de smaak. Dit voorkomt ook dat de houtskool van het krijgen van hete voordat de werkelijke brand.

Als u nieuw bent om te grillen of hebben nooit een grote fan van de grill, deze drie modellen moeten worden in uw winkelwagen arsenaal. Ze werken geweldig voor beginners en tegelijkertijd uitzonderlijke resultaten produceren. Ik zou aangeven dat het oppakken van een of twee van elk en testen ze voor een paar weken om te zien welke beter presteert.

Als je serieus bent over roken en wilt professionele resultaten, er is geen vervanging voor de best beoordeelde product op de markt. Ik zou gaan met de Weber Koper Natural Gas Barbecue Grill. De Houtskool BBQ Super Fornuis is ook uitstekend geschikt voor beginners en biedt een hoge hitte, uitzonderlijke smokey mountain smaak en gemakkelijk temperatuurcontrole.

Het beste voor: Vlees, spareribs, kip, kalkoen, enz.

Mijn favoriet voor zowel de rokers is de Brinkmann Smokey Mountain Pro Kleine Overdekte Grill. Op een entry-level prijs, het is zeker niet duur, maar beschikt over een volledige controle van alle digitale thermometer, warmte controles, en zelfs een grill rek. Het beste voor: Vis, steaks, en zelfs de ribben. Een ding om op te merken, zorg ervoor dat u een stopcontact in de buurt van uw barbecue te kunnen gebruiken. Anders, dit is ideaal voor een kleine keuken.

Rokers hebben een lange weg van de kolen en hout, open haarden en rokers van onze voorouders in het verleden. Vandaag, rokers bieden consumenten niet alleen de veelzijdigheid maar ook een breed scala van opties en accessoires voor echt unieke en geavanceerde koken ruimtes. Voor meer informatie, neem dan gerust een kijkje nemen op mijn website.