litecoin

Eenvoudige methoden om litecoins te kopen

Als je nieuw bent in de Litecoin-wereld, vraag je je waarschijnlijk af hoe je Litecoin kunt kopen. Het is heel simpel. U moet weten hoe u Litecoin met ether kunt kopen, maar gelukkig is het proces redelijk eenvoudig. Ik zal je in dit artikel laten zien hoe je Litecoin met ether kunt kopen, en uitleggen waarom dit een van de gemakkelijkste manieren is om een echte munt te kopen.

Er zijn veel uitwisselingen, maar twee van de meest populaire zijn bitpanda en etherx. Beide beurzen hebben een behoorlijk goede liquiditeit, waardoor ze ideaal zijn voor handelaren die over de hele wereld willen handelen. Ze hebben echter ook een aantal grote verschillen. Ik zal beide beurzen doornemen en uitleggen hoe je litecoin met ether kunt kopen via elke beurzen.

bitpanda -bitpanda is eigenlijk geen daadwerkelijke uitwisseling, maar eerder een virtuele website waarmee u kunt handelen tussen de Litecoin en andere valuta. Zoals de meeste websites waarmee u tussen meerdere virtuele valuta’s kunt handelen, kunt u dit hier ook doen. U kunt vanaf deze site litecoin met ether kopen, uw bestaande saldo ernaar overboeken of het aan een aantal dingen uitgeven.

Het grote verschil hier is dat u geen echte munten koopt, maar in plaats daarvan virtuele valuta verhandelt.

De volgende stap in onze serie Hoe Litecoin met ether te kopen, is om te kijken naar de top drie van Litecoin-beurzen – Bitfinex, Bittrex en EteSwart – en hoe je hiermee litecoin kunt kopen. Al deze websites bieden een verscheidenheid aan verschillende methoden voor het kopen en uitwisselen van cryptomunten, maar de meest populaire manier om dit op dit moment te doen is via een betaalmethode die bekend staat als een bankrekening. Dit komt omdat er geen reële risico’s zijn aan het gebruik van een betaalmethode als deze, althans geen grote. Gebruikers hoeven bijvoorbeeld hun identiteit niet te verifiëren of zelfs maar te bevestigen, waardoor transacties met virtueel geld een veel veiliger proces zijn. Hoewel het waar is dat er gevallen zijn waarin iemand uw virtuele geld kan nemen en het kan gebruiken alsof het echt geld is, zal de overgrote meerderheid van de mensen niet tegen een dergelijk probleem aanlopen.

De volgende twee uitwisselingen, die we zullen bekijken in onze Hoe Litecoin kopen met ether-serie zijn Bitfinex en Bittrex. Deze twee platformen werken ook samen met grootbanken, waardoor de kans groot is dat u uw betaalrekeningen kunt omzetten naar die van deze twee virtuele beurzen. Nogmaals, het is niet nodig om een bankoverschrijving vanaf onze rekeningen uit te voeren, maar aangezien de twee het populairst zijn en het meest worden gebruikt, zullen ze waarschijnlijk een plaats hebben in uw winkel- en financiële behoeften. Houd er echter rekening mee dat de conversieratio’s mogelijk niet de beste zijn, dus we raden u toch aan om eerst uw eigen conversies uit te voeren voordat u ze gebruikt op een site die dit niet aanbiedt.

De laatste manier waarop we gaan kijken, is hoe we litecoin kunnen kopen en de mogelijkheid om via een beurs zoals bitfinex te gaan. Deze optie is vergelijkbaar met die aangeboden door Bitstamp, waar u uw gewone account naar die van hen kunt converteren, maar dit proces is niet zo eenvoudig. Kortom, wanneer u op de knop Litecoins kopen op de werkbalk klikt, wordt u naar een pagina geleid met veel verschillende links en instellingen voor uw account. U selecteert vervolgens in welke valuta u wilt handelen, evenals instellingen voor hoe u wilt dat uw orders worden uitgevoerd. Nadat u een of meer van deze transacties heeft voltooid, is de transactie voltooid en ontvangt u automatisch uw LTC in de vorm van een elektronische transactie.

Klik hier voor meer informatie BitcoinMeester