4 Heerlijke Chick Pea Recepten Kunt U Proberen Thuis

Kikkererwten

Kikkererwten zijn een peulvrucht met een tubereuze lichaam dat wordt gebruikt in keukens over de hele wereld.

Het kan worden gevonden in India, Pakistan en andere delen van het Midden-Oosten. Kikkererwten zijn ook de meest gegeten groente wereldwijd. De kleine witte, ovale kin is het eetbare deel van de chikna en de gedroogde vorm staat bekend als bulganda. Dit kleine, witte, ovale kin is populair in de Indiase keuken als bulganda ka chin, patty en kip tikka masala.

Kikkererwten zijn rijk aan voedingsvezels en eiwitten waardoor het een grote waarde eten in een dieet. Ze hebben een milde nootachtige smaak en een milde, licht zoete en pittige smaak. Kikkererwten worden gebruikt in de beroemde Nandimadi-Vati recept van Noord-India. Op dezelfde manier, het wordt gebruikt in veel gerechten in Pakistan als Murg Masala en Boter Kip.

Afgezien van het feit populair als een peulvruchten, kikkererwten zijn een uitstekende bron van eiwitten en kan dus beschouwd worden als een complete voeding in termen van voeding. Kikkererwten hebben ook veel voedingsvezels en zijn een van de grootste bronnen van oplosbare vezels in whole foods. Kikkererwten kan worden gebruikt voor het maken van zowel romig en cheesy curry ‘ s en zijn een geweldige aanvulling op elke vegetarische maaltijd. Een kaas dip gemaakt met kikkererwten is een populaire favoriet als het gaat om de Indische dieet.

In het geval dat je niet echt dol op kikkererwten, je kan het altijd proberen hummus. Het is gemaakt door het mengen van kikkererwten, kikkererwten en tomaten samen een dikke pasta. De smaak van hummus is zoeter dan die van de reguliere hummus, die is gemaakt met behulp van gewone tomaten. U kunt een verscheidenheid van aroma ‘ s om uw hummus zoals citroensap, verse gehakte tahin, en gemalen peper. Biologische producten zijn beschikbaar die u zullen helpen verbeteren van de smaak van deze gezonde dip.

Tonijn salade is een andere favoriete snack gerecht van mensen die houden van het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan de smaak van verse groenten, maar niet willen eten van vette voedingsmiddelen.

Tonijn salade is eenvoudig te bereiden en is vooral populair in de zomer. U moet ingeblikte tonijn in water te maken. U kunt het toevoegen van enkele druppels citroensap, extra vierge olijfolie en enkele druppels limoensap. Kook het totdat het wordt licht roze van kleur en serveer met frietjes en frisse salade bladeren.

In India, behalve een populaire peulvruchten, kikkererwten zijn ook populair als een bijgerecht. U kunt experimenteren met verschillende smaken door het toevoegen van verschillende dingen. U kunt bijvoorbeeld het toevoegen van koriander bladeren, mint, kurkuma, en zelfs kardemom aan de mix. U kunt op een innovatieve en maak je eigen hummus door simpelweg het kopen van of het maken van biologische kikkererwten en dan te experimenteren met verschillende smaken. Biologische producten voor het maken van hummus zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de Indische boodschappen en online winkels